Skip to main content

posalt-go-600-engangs-vape-viginia-gold

Pod Salt Go Nya Smaker

Nya Smaker Läggs Till i Pod Salt Engångs Vapes: Cherry Ice, Candy, Blue Raspberry och Virginia Gold

Pod Salt GO engångs vape kombinerar användarvänlighet och bekvämlighet i en fickstorlek, krångelfri enhet. Du behöver inte veta något om vaping för att använda den och trots sin storlek kommer den att hålla längre än 30 cigaretter, vilket ger upp till 600 puffar. Eftersom du bara kan ersätta den när den är slut behöver du inte heller oroa dig för att ladda, fylla på e-vätska eller byta ut brända spolar. Som en MTL (mun till lunga) -enhet, efterliknar den känslan av att röka en vanlig cigarett.

Pod Salt GO Bar Funktioner

 • Nybörjarvänlig engångsenhet
 • Varar längre än 30 cigaretter
 • Inhale aktiverad
 • MTL vaping
 • Fickstorlek
 • Använder Nic Salt
 • Noll underhåll krävs
 • Omkring 699 puffar

För att komma igång behöver du bara dra in luft genom munstycket och inhalationsaktiveringstekniken kickar igång. Detta gör vaping så enkelt som möjligt, idealiskt för dem som övergår till vaping för första gången. Det eliminerar också behovet av att använda knappar eller justera inställningar och ger en konsekvent vape varje gång. Med inhalationsaktivering och MTL vape-stil efterliknar denna enhet den bekanta känslan av en cigarett.

Alla Pod Salt GO 600-smaker

 • Cherry Ice – Körsbärsbär med mycket is
 • Candy – Söta godisbitar med kylning
 • Blue Raspberry – Isblå hallon
 • Virginia Gold – Tobakssmak Virginia USA-stil

20 mg salt nikotin ger en mjukare halsbränna och säkerställer en klarare smak. Dessutom absorberas nikotinet snabbare för att säkerställa att suget tillfredsställs snabbare. Tillverkaren är baserad här i Storbritannien och har vunnit priser för sina e-vätskor.

Du kan köpa Pod Salt engångs vapes hos iSmokeKing.se och Engångsvape24.

Leave a Reply