Skip to main content

Pod Salt Go Engångs Vape & E-juicer

Engångs vape från Pod Salt kommer förfyllda med 2 ml e-juice från Pod Salts legendariska utbud av Nic-salter. Med sitt interna 400mAh förladdade batteri är Pod Salt GO byggd för att hålla tills enheten tar slut. Dessa e-cigaretter för engångsbruk är ett utmärkt val för vapers på språng och för nuvarande rökare som vill byta till vaping utan att behöva köpa en hel vape-uppsättning. Inget stök, inget underhåll och underbart lätt att använda.

Pod salt go 600 engangs vape

Funktioner Pod Salt Go 600

  • Engångs vape (kan ej återfyllas)
  • 400mAh förladdat batteri
  • Förfylld med 2ml Nic Salt E-juice
  • Färdig att använda direkt ur kartongen
  • LED-indikator för batterilivslängd
  • Liten och fickvänlig
  • Räcker upp till 600 puffar
VAD FINNS I POD SALT E-JUICE?

Pod Salts egenutvecklade E-juice-formel är noggrant utvecklad av högt kvalificerade och erfarna interna FoU- och smakavdelningar på Xyfil Ltd, en brittisk ledande tillverkare av e-juice.

Deras ingredienser inkluderar propylenglykol, vegetabilisk glycerol, nikotin, salicylsyra och smakämnen.

Propylenglykol och vegetabilisk glycerin – används för att skapa ånga.
Nikotin – innehållet är 11 mg eller 20 mg beroende på vald styrka – TPD-kompatibel.
Salicylsyra – naturligt förekommande syra i tobaksplantan, förvandlar nikotin till en formel för nikotinsalt – ger en tillfredsställande upplevelse.
Smakämnen – Pod Salt använder en unik smakblandning, fri från problemingredienser, för att skapa högkvalitativa smaker.
Nikotinhalt: 11mg (20 mg totalt nikotinsaltinnehåll) eller 20mg (36mg totalt nikotinsaltinnehåll).

VAD ÄR NIKOTINSALTER?

Nikotinsalter framställs genom att man blandar fribas nikotin med en syra som finns naturligt i tobak. Nikotinsalter absorberas i din blodomlopp snabbare än freebase nikotin som finns i vanliga E-juicer, vilket gör att användare kan få en förbättrad nikotinträff som liknar den träff som man får av att röka en cigarett.

I Pod Salt E-vätskorna används salicylsyra för att skapa en smidig vapingupplevelse. Freebase nikotin har en hög alkalinitet så tillsats av salicylsyra neutraliserar PH-nivån i E-juicen. Som ett resultat skapar detta en tillfredsställande vapingupplevelse med en snabbare och mer långvarigt nikotinupptag.

ÄR POD SALT E-LIQUIDS TPD-KOMPATIBLA?

Pod Salt E-vätskor är TPD-kompatibla och innehåller en maximal nikotinkoncentration på 20 mg/ml, enligt TPD-kraven. De säkerställer också att flaskans design, etikett och förpackning uppfyller TPD:s förväntningar.

Vid tillverkningen av Pod Salt E-vätskor rådfrågas MHRA för att garantera att E-vätskorna  är fullt kompatibla.

De kan tillhandahålla full satsspårbarhet för varje E-juice som produceras. För mer information, vänligen kontakta info@podsalt.com så hjälper de dig gärna.

VILKEN STYRKA ÄR POD SALT E-LIQUIDS?

Pod Salt E-vätskor finns tillgängliga i nikotinstyrkor på 11 mg/ml eller 20 mg/ml för att ge användarna ett val som passar deras behov.

Detta motsvarar en total nikotinsalthalt på antingen 20mg/ml (med nikotinhalt på 11mg/ml) eller 36mg/ml (med nikotinhalt på 20mg/ml). Nikotinsalter ger en förbättrad vaping-upplevelse jämfört med vanliga nikotin E-vätskor.

VILKEN ENHET SKA JAG ANVÄNDA MED POD SALT E-LIQUIDS?

Pod Salt E-juicer är idealiska för användning med en lågwatts vape- eller pod-enhet. Den lägre effekten hos dessa enheter jämfört med kraftfull vape-mod säkerställer en smidig och tillfredsställande nikotintillförsel vid varje användning.

Har du några andra frågor? Kontakta Pod Salt här.

Läs mer on nya Aroma King GEM vejp.

Se alla artiklar i ämnet Engångs Vape.

Leave a Reply