Skip to main content

PODSALT NIKOTINSALT EJUICE

pod salt eliquids

Pod Salt Fusions 10ml Nicotine Salt E-Liquids är ett märke av Nikotinsalt baserade e-juicer tillverkade i Storbritannien genom en rad samarbeten med populära och välkända varumärken, linjen inkluderar Pacha Mama, Doozy Vape Co, Jammin, Cali Gröna och mycket mer.

Här kan du se alla e-juicer från Pod Salt.

Pod Salt Core 10ml Nikotinsalt E-Liquids är ett varumärke tillverkat i Storbritannien, ejuice-sortimentet är baserat på djärva enkla smaker såväl som smakblandningar som tobak, mentol och frukt. PodSalt-kollektionen är en vape-vätskeblandning infunderad med nikotinsalt, vilket gör den perfekt att användas i lågeffektsenheter och podsystem.

Detta märke har ett koncentrationsförhållande på 50 % VG (Vetabilisk Glycerin) och 50 % Blandad PG (Propylenglykol) högkvalitativa mataromer och Saltnikotin. En perfekt blandning för MTL (Moth To Lung) vaping!

iSmokeKing har ett brett utbud av vaping e-juicer, e-liquid shortfills, nikotinsalt ejuices och vape produkter.

Leave a Reply